امروزه واتس اپ ویژگی دیگری را در به روزرسانی های اخیر اضافه کرده است که برای کسانی که خواهان حفظ حریم خصوصی هستند، مفید خواهد بود. این ویژگی جدید به کاربران اجازه می دهد که در تنظیمات یک تایمر پیش‌ فرض را که روی همه پیام‌ ها تاثیر می گذارد، فعال کنند. این کار باعث می شود که در عرض ۲۴ ساعت، ۷ روز یا ۹۰ روز پس از ارسال پیام، آن ها ناپدید شود. در ادامه به بررسی این ویژگی جدید واتس اپ پرداختیم و نحوه فعال کردن پیام های مدت دار در واتس اپ را آموزش دادیم، پس با ما همراه باشید.

ویژگی ناپدید شدن پیام ها در واتس‌ اپ چیست؟

ویژگی جدید واتس اپ به کاربران این امکان را می‌ دهد، تایمر حذف خودکار پیام را به صورت پیش‌ فرض تنظیم کند، که در این صورت پیام ها در زمان تعیین شده حذف می شوند. این تایمر را می توان روی ۲۴ ساعت، ۷ روز یا ۹۰ روز تنظیم کرد. کاربران می توانند از این ویژگی در چت های شخصی و همچنین چت های گروهی استفاده کنند.

البته سایر افراد می‌ توانند با گرفتن اسکرین شات از صفحه چت ویژگی جدید واتس اپ را دور بزنند.

اولین بار که این ویژگی در واتس اپ قرار گرفت، پیام‌ ها پس از هفت روز به طور خودکار از چت حذف می‌ شدند. ناپدید شدن پیام ها در صورت فعال بودن این ویژگی به طور خودکار انجام می شد و تنها زمان یک هفته ای برای پاک شدن وجود داشت. این شرکت برای راحتی کاربران دو مدت زمان جدید برای ناپدید شدن خودکار پیام‌ ها اضافه کرد که شامل حذف پس از  ۲۴ ساعت و حذف پس از ۹۰ روز می شود و همچنان گزینه هفت روزه موجود است.

فعال کردن پیام های مدت دار در واتس اپ

چه کسی می‌ تواند از ویژگی پیام‌ های مدت دار واتساپ استفاده کند؟

ویژگی پیام‌ های مدت دار واتس‌ اپ برای تمامی کاربران اندروید و iOS در دسترس است. تمامی گوشی هایی که از واتس اپ پشتیبانی می کنند، پس از به روز رسانی اپلیکیشن واتس اپ به آخرین نسخه اپلیکیشن، از این ویژگی جدید پشتیبانی خواهند کرد.

وقتی این ویژگی به صورت پیش‌ فرض فعال شده باشد، تمام چت‌ های جدیدی که شما یا شخص دیگری شروع می کنید با علامت مخصوصی نشان داده می شود و در مدت زمان انتخابی شما ناپدید می شوند. برای شروع، به تنظیمات حریم خصوصی خود بروید و «Disappearing Messages» را انتخاب کنید.

تصمیم گیری در مورد مدت زمان ماندگاری یک پیام در دستان شما است. ما عادت کرده‌ ایم که تقریباً از هر چیزی که تایپ می‌کنیم یک کپی دیجیتالی بگذاریم بدون اینکه حتی به آن فکر کنیم. این کار معادل آن است که یک شخص یادداشت‌ بردار ما را دنبال کند و همه چیزهایی را که گفتیم را ثبت کند. به همین دلیل است که واتس اپ حذف خودکار پیام‌ را سال گذشته معرفی کرد و اخیراً عکس‌ ها و ویدیوها پس از یک بار مشاهده بلافاصله ناپدید می‌ شوند.

فعال کردن پیام های مدت دار در واتس اپ

این کار به دو روش انجام می شود، روش اول عبارت است از:

  1. چت واتس اپ را باز کنید.
  2. روی نام مخاطب ضربه بزنید.
  3. روی گزینه حذف خودکار پیام‌ ها ضربه بزنید.
  4. اگر از شما خواسته شد، روی «continue» ضربه بزنید.
  5. یکی از گزینه های ۲۴ ساعت، ۷ روز یا ۹۰ روز را انتخاب کنید.
این مطلب را حتما بخوانید  تمام نکات خرید کارت گرافیک دست دوم

در روش دوم فعال کردن ناپدید شدن خودکار پیام‌ های واتس‌ اپ مراحل زیر را انجام دهید:

  • به Settings  واتس اپ بروید.
  • روی Account کلیک کنید.

فعال کردن پیام های مدت دار در واتس اپ

  • گزینه Privacy را انتخاب کنید.
  • در بخش Disappearing Messages روی Default Message Timer ضربه بزنید.

فعال کردن پیام های مدت دار در واتس اپ

  •  سپس مدت زمان را انتخاب کنید.

همچنین می‌ توانید این ویژگی را به‌طور پیش‌فرض در اینجا برای همه چت‌ها روشن کنید.

پس از تنظیم مدت زمان، کاربران می‌ توانند روی نام مخاطب هر گپ، شخصی یا گروهی ضربه بزنند و ناپدید شدن پیام‌ ها را «روشن» یا «خاموش» و به‌ صورت دستی تنظیم کنند، البته این درصورتی است که می‌ خواهید از این ویژگی برای برخی از چت‌ ها استفاده کنید.

غیر فعال کردن پیام های مدت دار در واتساپ

هر کاربر می تواند نا پدید شدن پیام ها را در هر زمان که بخواهد غیرفعال کند. پس از غیرفعال شدن این گزینه پیام های جدید در چت باقی می ماند و دیگر ناپدید نمی شوند. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید :

  • چت واتس اپ را باز کنید.
  • روی نام مخاطب ضربه بزنید.
  • روی Disappearing Messages کلیک کنید.
  • اگر از شما خواسته شد، روی «continue» ضربه بزنید.
  • خاموش را انتخاب کنید.

این شرکت خاطرنشان کرد که یک گزینه جدید اضافه کرده است که به شما امکان می دهد آن را برای گروه های WhatsApp نیز فعال کنید. این ویژگی جدید اختیاری است و هیچ یک از چت های موجود شما را تغییر یا حذف نمی کند.

آیا پیام های من از همه جا ناپدید می شوند؟

خیر. حتی پس از اینکه این ویژگی را روشن کردید، پیام‌ هایی که به‌طور خودکار حذف شده‌ اند، اگر هنوز باز نشده باشند، ممکن است همچنان در پانل اعلان قابل مشاهده بمانند. همچنین اگر پیامی قبل از حذف شدن به صورت نقل قول پاسخ داده شده باشد، بخشی از پیام یا تمام آن در متن نقل قول قابل مشاهده خواهد بود.

اگر پیام ناپدید شده به چت دیگری ارسال شود، به طور خودکار در آنجا ناپدید نمی شود، مگر اینکه در چت دیگر نیز تنظیمات ناپدید شدن را فعال کرده باشید.

فعال کردن پیام های مدت دار در واتس اپ

فعال کردن پیام های مدت دار در پشتیبان‌ گیری

اگر کاربر قبل از ناپدید شدن یک پیام نسخه پشتیبان ایجاد کند، پیام ناپدید شده در نسخه پشتیبان دیده می شود. در صورتی که اگر کاربر از گزینه پیام های ناپدید شده استفاده کرده باشد، پیام های حذف شده در  نسخه پشتیبان حذف می شوند.

فعال کردن پیام های مدت دار روی کدام پیام ها تأثیر نمی گذارد؟

ویژگی جدید واتس اپ بر پیام‌ هایی که پس از روشن شدن تنظیمات ارسال و دریافت شده‌ اند، تاثیر می‌ گذارد. هر پیامی که قبل از روشن شدن این ویژگی یا پس از خاموش شدن آن ارسال شده باشد، تحت تاثیر این ویژگی قرار نمی گیرد. این گونه پیام ها به طور خودکار حذف نمی شوند.